RECITE ŠTO VAM TREBA

Muvo ima rješenje.

Bez obzira na zahtjeve koji se pred vozilo postavljaju, pobrinuli smo se da MUVO svojom izvedbom ispuni gotovo sva očekivanja. Nedostatke prisutne kod konkurentskih proizvoda pretvorili smo u prednosti Vašeg vozila MUVO. To najviše dolazi do izražaja kod širokog spektra primjene zahvaljujući brojnim priključcima i nadogradnjama.

Dizajnirali smo vozilo kompaktnih dimenzija koje odgovara uvjetima korištenja u ograničenom prostoru gradskih ulica, ali dovoljno snažno i za najteže komunalne radove. Zahvaljujući nevjerojatnoj lakoći upravljanja, rad u najtežim uvjetima za MUVO ne predstavlja problem. Uz sve to MUVO zadržava mobilnost i pouzdanost korištenja u svim godišnjim dobima i u svim vremenskim uvjetima.

Na vama je da izaberete želite li kositi travu, čistiti ili prati ulice i pločnike, zalijevati ukrasno bilje i cvijeće, održavati javnu rasvjetu ili uređivati grane drvoreda.

S vozilom MUVO možete i postavljati novogodišnje ukrase, servisirati odvodne i kanalizacijske sustave, odvoziti smeće, čistiti snijeg i posipati solju ulice i nogostupe ili čak gasiti požar u urbanim sredinama gdje je pristup standardnim vatrogasnim vozilima onemogućen.

Kružno skretanje vozila s radijusom od 3,65 metara daje mogućnost okretanja u skučenom prostoru, malenim gradskim ulicama i podzemnim garažama.

Noseći okvir vozila izrađen od visokokvalitetnog čelika visoke čvrstoće osigurava krutost konstrukcije od uvijanja. Poprečni položaj motora uz prednju osovinu daje nisko težište i optimalnu raspodjelu opterećenja pri nadogradnji vozila priključcima.

Kako bi u potpunosti MUVO prilagodili potrebama i zahtjevnim performansama,  u RASCO-u je konstruirana i proizvedena posebna spojka za uključenje prednjeg pogona (4×4).

Upravljanje načinom skretanja kotačima uz pomoć i nadzor računala. Upravljanje hidrauličkim krugovima visokog pritiska uz pomoć i nadzor računala. Ručno upravljanje okretajima dizel motora pomoću taster prekidača uz pomoć i nadzor računala.

Podvozje i kabina omogućava ugradnju središnjeg usisnog crijeva što je izuzetno važno za čistilicu i prednju kosilicu.

 • Primjena tokom cijele godine

  Brza izmjenjivost priključaka na ovom vozilu dati će Vam fleksibilnost u primjeni tokom cijele godine, stoga će rad vozilom MUVO biti pravi užitak kroz sva godišnja doba. MUVO će spremno odgovoriti na sve zahtjeve ovisno o priključku i na taj način osigurati dovoljan broj radnih sati te najveću moguću isplativost investicije.

 • JEDINSTVENA NADO- GRADIVA PLATFORMA

  Jedna od glavnih prednosti ovog malenog višenamjenskog vozila je širok spektar primjene, obzirom da ima mogućnost prihvata priključaka s prednje i stražnje strane te nadogradnje na kugle, odnosno unutar sanduka. Moćan hidraulički sustav dat će odgovor na sve zahtjeve alata i priključaka, a korisniku će omogućiti siguran i pouzdan rad.

 • SUPER SPORA BRZINA VOŽNJE

  Mobilnost je važna karakteristika radnog stroja, a ako specifična radna okolina zahtijeva poseban pristup mi imamo rješenje. Zahvaljujući dvobrzinskom reduktoru, MUVO ima mogućnost fluidnog rada pri pozicioniranju i radu s priključcima kod izuzetno sporih brzina manjih od 0,5 km/h na različitim podlogama. Pri vožnji dostiže brzine do 50 km/h.

 • PAMETNA TEHNIČKA RJEŠENJA

  Stalnim pogonom na sva četiri kotača troši se više goriva i gume se više habaju. Stoga smo razvili i proizveli spojku za uključenje prednjeg pogona po potrebi vozača.
  Radijus okretanja vozila u prostoru iznosi 3,65 metara u radnom režimu. Ovo čini MUVO okretnim i pouzdanim i na malom i skučenom prostoru.