Mobilno radno mjesto

Pozicija s koje vidite sve.

Velika pažnja pri dizajniranju vozila MUVO posvećena je radnom mjestu – vozačkom okruženju. Pronašli smo rješenja koja ga čine ergonomičnim i u uvjetima ograničenog prostora.

Pozicija sjedala, velike staklene površine i upravljačka tehnologija omogućuju vozaču da vozilom i radnim priključcima upravlja s lakoćom i u najtežim uvjetima. Upravljačka ploča pritom daje na uvid informacije bitne za nadzor rada svih sustava vozila. Tehnička opremljenost i unutrašnjost vozila MUVO mogu se prilagoditi radnoj okolini i potrebama korisnika.

Kontrolni ekran u boji sa LED indikatorima jednostavnim korištenjem daje vozaču sve potrebne informacije o parametrima rada dizel motora, hidrostatskog pogona i hidrauličkog sustava vozila.

Komforan prostor za vozača te neometan pogled na upravljačku ploču  sa pristupačnim i jednostavnim upravljanjem omogućit će vozaču veću pažnju pri vožnji i radu priključnih alata.

Učinkovit ventilacijski sustav grijanja i hlađenja omogućit će korisniku ugodan rad i u najtežim vremenskim uvjetima.

Oba sjedala opremljena su mehaničkim ili zračnim ovjesom (dodatna opcija) u svrhu što boljeg prigušenja vibracija koje se s terena vožnje i ovjesa vozila prenose na vozača, odnosno suvozača. Vezanje sigurnosnim remenom u tri točke integrirano unutar sjedala vozaču pruža maksimalnu sigurnost i udobnost.