Predstavljanje MUVO-a u Negotinu

23.09.2016. Novosti

14409473_1115035445198648_6152000359858848762_o

Otvaranjem proizvodnih pogona u Senti u Srbiji 2013. godine, RASCO je postao domaći proizvođač. Uz značajna ulaganja u proizvodne pogone, ljudske resurse i transfer tehnologije, pogon u Senti je povećao RASCO proizvodne kapacitete potrebne zbog rasta i razvoja tvrtke.

Tako je za kupce iz istočnog dijela Srbije 23. rujna u Negotinu održana prezentacija MUVO vozila, primjenjivog cijele godine u održavanju urbanih i ruralnih sredina. Uz pomoć priključnih alata, koji se jednostavno zamijene kroz nekoliko minuta, MUVO može čistiti snijeg i posipavati prometnice, čistiti i prati ulice, kositi travu i raslinje, zalijevati cvijeće te skupljati otpad.

Od preko 20 dostupnih nadogradnji za MUVO, u Negotinu su prezentirana rješenja za zimsko i ljetno održavanje prometnica te rad na visini. Približavanjem zimske sezone, gradske komunalne službe trebaju vozilo koje može čistiti snijeg te istovremeno posipavati uska urbana središta poput trgova, pješačkih i biciklističkih staza te uskih prometnica. MUVO objedinjuje sve karakteristike, jer je malenih dimenzija, opremljen snažnim motorom, jedinstveno oblikovanom šasijom, malog radijusa skretanja, velike nosivosti i s ugrađenim pametnim tehničkim rješenjima.

Na njega se s lakoćom može ugraditi RASCO posipač SOLID XM, posebno namijenjen odleđivanju i preventivnom posipanju dijelova grada kojima velika vozila zimske službe ne mogu pristupiti. U kombinaciji s jednosegmentnim snježnim plugom BILO M, MUVO postaje malo vozilo zimske službe – posebno dizajnirano za lako manevriranje u uskim i skučenim prostorima prekrivenim snijegom.