Novi video spotovi: MUVO s malčerom i podiznom platformom

15.07.2015. Novosti

Predstavljamo dva nova video spota s priključcima za MUVO namijenjenim različitim primjenama.

Za čišćenje zaraslih travnatih površina i šikara MUVO je moguće opremiti prednjim malčerom. Zahvaljujući robusnoj konstrukciji nadogradnje i radnim karakteristikama MUVO-a uređaj radi brzo i učinkovito zahvaljujući kombinaciji robusne konstrukcije i mogućnosti rada pri visokoj brzini okretaja rotora.

Uređaj je konstruiran za učinkovito praćenje kontura terena što osigurava jednoliku kvalitetu usitnjavanja raslinja. Čekić noževi od tvrdo kaljenog čelika, smješteni na rotor u spiralnom rasporedu, temeljito režu i usitnjavaju raslinje trošeći pritom minimalnu količinu energije. Kućište uređaja je izrađeno od visokokvalitetnog čelika i oblikovano za jednoliko razastiranje usitnjenog materijala.

Podizna platforma je koristan alat za radove na rasvjetnim tijelima, električnim stupovima, pročeljima zgrada i pri održavanju krošnji stabala. Platforma ima doseg do 10 m i mogućnost okretanja za 350°. Ugrađeni sigurnosni senzori stabilizacije i maksimalnog kuta poluga sprječavaju opasno naginjanje platforme u radu.

Upravljanje se obavlja s tla elektroničkim pultom ili pomoću komandi za upravljanje smještenih u košari. Za hitne slučajeve uređaj je opremljen ručnom hidrauličkom pumpom.