Multifunkcionalna vozila prvi put predstavljena u Beogradu

20.10.2016. Novosti

20161013_131712

Na 13. EcoFair-u, održanom od 12. do 14. listopada 2016 godine u Beogradu, RASCO je izložio malo univerzalno vozilo MUVO, opremljeno priključcima za zimsku službu. Posjetitelji iz svih dijelova regije i inozemstva su mogli pogledati MUVO opremljen snježnim plugom BILO M te posipačem SOLID XM.

Osim MUVO-a, u Beogradu je premijerno izloženo multifunkcionalno vozilo Holder opremljeno sustavom sa spremnikom X³ te dvije četke. RASCO je ekskluzivni distributer za vozila marke Holder za tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije. Max Holder GmbH je njemačka kompanija s preko 125 godina iskustva u proizvodnji komunalnih i poljoprivrednih strojeva.

Glavna razlika između Holder i MUVO vozila je što Holder ima zglobno povezan prednji i stražnji kraj vozila, dok MUVO ima fiksnu šasiju. Zbog toga Holder vozila odlikuje visoka preciznost upravljanja i mali radijus okretanja. U ponudi se nalazi nekoliko linija proizvoda različite snage motora, nosivosti, te ostalim svojstvima prilagođenim različitim tipovima poslova. Kao i za MUVO, RASCO nudi i kompletna rješenja temeljena na Holder vozilima koja uključuju primjereno vozilo i nadogradnje prilagođene specifičnim potrebama svakog korisnika.

Uz osiguran servis i rezervne dijelove te sveobuhvatan program nadogradnji, RASCO korisnicima pruža cjelovitu uslugu konfiguracije, opremanja i održavanja MUVO i Holder vozila. Stoga neovisno o tome trebate li vozilo za radove u voćnjaku, vinogradu, zračnoj luci ili urbanoj sredini, RASCO je prava adresa kada trebate multifunkcionalno malo vozilo u potpunosti prilagođeno individualnim potrebama.