150619-muvo-rasco

Na prostoru Gradskog groblja u Koprivnici 16. lipnja 2015. godine isporučeno je malo univerzalno vozilo MUVO sa trostranim kiperom, podizačem kontejnera i spremnikom za prikupljanje otpada.

Pročitajte više >

RASCO i Holder potpisali ugovor o strateškom partnerstvu

21.04.2015 Novosti

RASCO d.o.o. i Max Holder GmbH pokreću strateško partnerstvo s ciljem zajedničkog razvoja i proizvodnje malih komunalnih vozila.

Cijeli članak →

Općina Konavle: Čistoća i zelenilo jači za novo moderno vozilo

11.03.2015 Press
Cijeli članak →

Novska.hr: NOVOKOM proširio svoju opremu

25.02.2015 Press
Cijeli članak →

Lider – Podravska ‘kombinirka’ novi adut za europsko tržište komunalne opreme

25.05.2012 Press

Maleno vozilo obavlja više od stotinu poslova; univerzalni je nosač alata koji čisti, usisava lišće, pere ulice, kosi travu, pomaže u održavanju drveća i rasvjetnih tijela. Čak i zimi čisti snijeg, posipa sol, a koristan je i vatrogascima. Pročitajte članak u cjelosti u Lider.

Cijeli članak →

24 sata – Hrvatski proizvod: MUVO iz Kalinovca ‘razbio’ konkurente

23.05.2012 Press

Prototip proizveden prije godinu dana još uvijek je u testnoj fazi, a na sajmovima u Hrvatskoj i inozemstvu izazvao je ogromno zanimanje mogućih poslovnih partnera.

Cijeli članak →

Poslovni.hr – Jedinstveno hrvatsko vozilo Muvo čisti, pere, kosi, podrezuje i zalijeva

22.05.2012 Press

Tvrtka Rasco iz Kalinovca pokraj Đurđevca jučer je predstavila malo vozilo Muvo namijenjeno komunalnim radovima.

Cijeli članak →

HRT: Novo multifunkcionalno vozilo

22.05.2012 Press

Kalinovečka tvornica komunalne opreme Rasco predstavila je svoje novo vozilo, univerzalni nosač priključnih strojeva “Muvo”, koji su razvili i proizveli njezini stručnjaci.

Cijeli članak →

Lider – Poslovna scena – Rasco proširio proizvodni portfelj

21.05.2012 Press

Hrvatska kompanija Rasco, tvrtka koja se bavi proizvodnjom strojeva za komunalno održavanje prometnica (snježnih plugova, posipača soli, kosilica i ostale prateća oprema) proširila je svoj proizvodni portfelj novom kategorijom – vozilima.

Cijeli članak →

Konferencija za novinare

21.05.2012 Press

Povodom lansiranja novog proizvoda, 21. svibnja je u prostorijama RASCO-a održana konferencija za novinare. Članovi uprave Frane Franičević, Darko Paviša i Ivan Franičević, te voditelj projekta Ivica Ivanic izvjestili su pripadnike hrvatskih medija o najnovijem dostignuću kompanije: iskusni tim RASCO inženjera u razvojnom projektu koji je trajao nekoliko godina proizveo je nultu seriju vozila MUVO […]

Cijeli članak →